Over ons

Barosta en de Elmar Groep 
Barosta BV is onderdeel van de Elmar Groep. De Elmar Groep bestaat uit een collectief van elkaar versterkende en autonoom opererende bedrijven. De fundamenten waar deze samensmelting op is gebaseerd zijn cohesie en synergie. Deze strategische keuze heeft voor u als relatie oneindig veel voordelen welke niet in een aantal zinnen vast te leggen zijn. Een bezoek aan onze bedrijven, vrijwel allemaal naast elkaar gevestigd in Montfoort (Utrecht), zegt meer dan woorden. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken, zodat wij u kunnen overtuigen van onze gebundelde kracht!

 

Onze missie
Barosta streeft te allen tijde naar een optimale en intensieve samenwerking met haar interne en externe relaties, gestoeld op integriteit, kwaliteit, inventiviteit en flexibiliteit.

Barosta is vernieuwend, blijft zich ontwikkelen en levert maatwerk, precies zoals de klant het wil. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wij anticiperen op de wens van onze klant en laten zien dat flexibiliteit en een hoge kwaliteit binnen ons bedrijf probleemloos hand in hand kunnen gaan.

 

Onze visie
Wij zijn professionele roestvaststaalbewerkers, gericht op de ontwikkeling, productie en installatie van tanks, apparaten en aanverwante equipment binnen de food, chemie, farmacie, energie en milieu, zowel nationaal als internationaal. Barosta is zich als een boeiende en inspirerende werkgever met output van een hoog kwaliteitsniveau bewust van het belang van duurzaamheid en de noodzaak om het milieu zo minimaal mogelijk te belasten met haar activiteiten.